Pokyny pre vyplnenie elektronickej prihlášky

Initiates file downloadPokyny na vyplnenie a odoslanie el. prihlášky pre I. stupeň

  1. Na webovej adrese: https://e-prihlaska.tnuni.sk sa zaregistrujete do systému, kde uvediete Vašu emailovú adresu, meno, priezvisko a heslo, ktoré musí obsahovať minimálne 5 znakov. V registračnom formulári doporučujeme použiť Vašu aktuálnu mailovú adresu, ktorá bude slúžiť pre pripadnú komunikáciu s univerzitou, alebo v prípade zabudnutia hesla.
  2. Na prihlásenie do el. prihlášky https://e-prihlaska.tnuni.sk použijete prihlasovacie údaje, ktoré ste uviedli pri registrácii.
  3. Po prihlásení na ľavej strane v sekcii „Pomocník“ sa nachádza manuál, ktorý opisuje, ako si zaevidovať elektronickú prihlášku. 

Pokyny na vyplnenie a odoslanie el. prihlášky pre II. a III. stupeň

  1. Na webovej adrese: https://e-prihlaska.tnuni.sk/ais/start.do?old=true sa zaregistrujete do systému, kde si zvolíte Vaše prihlasovacie meno a heslo, ktoré musí obsahovať minimálne 7 znakov. V registračnom formulári doporučujeme použiť Vašu aktuálnu mailovú adresu, ktorá bude slúžiť pre pripadnú komunikáciu s univerzitou, alebo v prípade zabudnutia hesla.
  2. Na prihlásenie do el. prihlášky https://e-prihlaska.tnuni.sk/ais/start.do?old=true použijete prihlasovacie údaje, ktoré ste uviedli pri registrácii.
  3. Vyplníte všetky údaje v prihláške. V prípade, že neviete niektorý údaj správne vyplniť, kontaktujte študijné oddelenie príslušnej fakulty. Pred vyplnením el. prihlášky odporúčame pozrieť si manuál.
  4. Ak mate prihlášku celú vyplnenú a ste si istý, že všetky zadané údaje sú správne, tak stlačte ikonu POTVRDIŤ. Týmto úkonom sa Vám sprístupní možnosť vytlačiť finálnu tlačovú formu prihlášky.

Potvrdenú prihlášku už nie je možne editovať!

  1. Vytlačíte už potvrdenú prihlášku a podpíšete ju.
  2. Jednotlivé prílohy k prihláške na VŠ doložte podľa pokynov príslušnej fakulty/celouniverzitného pracoviska.
  3. Odošlite prihlášku poštou na študijné oddelenie príslušnej fakulty/celouniverzitného pracoviska.

Podrobný návod na vyplnenie elektronickej prihlášky pre I. stupeň

Podrobný návod na vyplnenie elektronickej prihlášky pre II. a III. stupeň